Antalya İş Dünyası Vesta Global ile yatırımlarını yurt dışına taşıyor

Vesta Global, sanayi faaliyetleri ile öne çıkan Antalya’da iş dünyası temsilcileri ve aileleri için özel avantajlarla yurt dışında oturum ve vatandaşlık imkânı sunuyor.


Vesta Global, sanayi faaliyetleri ile öne çıkan Antalya’da iş dünyası temsilcileri ve aileleri için özel avantajlarla yurt dışında oturum ve vatandaşlık imkânı sunuyor. Vesta Global, Antalya iş dünyasına özel mart ayı sonuna kadar hizmet bedeli üzerinden %25 indirim uyguluyor, bir aydan kısa sürede Avrupa Birliği’nde oturma izni imkanını sağlıyor. Programlara yoğun ilgi gösteren Antalya iş dünyası, yatırımlarını yurt dışına taşıyarak döviz bazında gelir imkânı elde ederken yatırımlarını güvence altına alıyor.

Teuta Narazan ve Armağan Akyüz tarafından 2017 yılında kurulan Vesta Global, yurtdışı yatırımlar kanalıyla oturma izni ve vatandaşlık programları konularında danışmanlık hizmetini kurumsal olarak veriyor.  Bu hizmeti ABD, Portekiz, Yunanistan, İspanya, Malta, Karayip Adaları, Vanuatu gibi yaklaşık 10 ülke için veren tek danışmanlık şirketi olan Vesta Global, sanayisi ile öne çıkan Antalya’nın iş dünyası ve aileleri için farklı avantajlar sunuyor.


Haberin tamamı için Ajans Bir websitesine başvurabilirsiniz.

Property
News & Insight

Subscribe for bi-weekly updates.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.