Dünya Gazetesi: Kağıthane’de daire fiyatına Avrupa vatandaşlığı

Kurucu Ortaklarımız Teuta Narazan ve Armağan Akyüz Dünya Gazetesi'ne konuştu.

İstanbul’da yeni bir konut almak yerine Yunanistan veya Portekiz’de yapacağınız gayrimenkul yatırımı Avrupa Birliği’nde serbest dolaşım, vatandaşlık ve yüksek kira getirisi gibi birçok avantaj sağlayabiliyor. Uluslararası gayrimenkul danışmanlığı hizmeti veren Vesta Global, bu sebeple yurtdışı yatırımlara ilginin son dönemde arttığına dikkat çekiyor.

Uluslararası gayrimenkul danışmanlığı hizmeti veren Vesta Global, bu sebeple yurtdışı yatırımlara ilginin son dönemde arttığına dikkat çekiyor. Emlak fiyatlarının yükselişi ile, oturum ve vatandaşlık programlarının, vize engelini ortadan kaldırdığını, sermeye ve insan hareketliliğini daha kolay kıldığını görenler bu programlara, ilgiyi artırıyor.

400 milyar dolarlık bir global gayrimenkul pazarının yüzde 80’inini oturum ve vatandaşlık programları üzerinde yapılan satışlar oluşturuyor. Teuta Narazan ve Armağan Akyüz tarafından kurulan uluslararası gayrimenkul pazarında pazarlama ve satış danışmanlığı veren Vesta Global de oturum ve vatandaşlık programları üzerine uzmanlaşmış durumda. En güvenilir oturumu ve vatandaşlık programlarını sunan Vesta Global, tüm prosedürleri müşterileri adına en hızlı ve efektif şekilde organize ediyor.

Birçok ülke ulusal fonlara bağış yolu veya gayrimenkul yatırımı ile yatırımcılara ve birinci derece akrabalarına ikinci bir pasaporta sahip olma imkanı tanıdığını belirten Teuta Narazan, “Son yıllarda Karayiplerdeki ada devletleri, AB üyesi Malta vatandaşlık programlarıyla ön plana çıkıyor. Bu ülkelerin pasaportuna sahip olan yatırımcılar birçok ülkeye vizesiz seyahat edebilirken bu ülkelerin sunduğu vergi avantajlarından yararlanabiliyor” diyor.

Haberin tamamı için Dünya Gazetesi websitesine başvurabilirsiniz.

Property
News & Insight

Subscribe for bi-weekly updates.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.