ELLE TÜRKİYE: Portekiz'de Muhteşem Doğanın Ortasında Ödüllü Proje | 05.05.2021

Teuta Narazan ve Armağan Akyüz tarafından 2017 yılında kurulan Vesta Global, kurumsal altyapısı ile ABD, İngiltere, Yunanistan, İspanya, Portekiz, Malta, Karayip Adaları gibi yaklaşık 10 ülkede gayrimenkul yatırımı ve oturma izni konularında danışmanlık hizmeti sunuyor.

Vesta Global, Portekiz’de muhteşem bir doğa içinde konumlanan, World Travel Awards 2020 tarafından ‘Dünyanın En İyi Şarap Bölgesi Oteli’ olarak ödüllendirilen L’and Vineyard projesinde bulunan daire ve villaları Türk vatandaşlarına sunarken, oturma izni de sağlıyor.

Olağanüstü bir doğa beldesi ve modern mimarinin buluşması niteliğinde olan L’and Vineyards, Türkiye’den büyük ilgi gören ülkelerden biri olan Portekiz’de bulunuyor.  Proje, muhteşem bir doğa içine, tabiata uyumlu olarak ev ve otel olarak kullanılacak konutların mimari bir incelikle eklenmesi ile ortaya çıkmış. Doğa bakımından Avrupa’nın en iyi korunmuş yerlerinden biri olan, tarihi merkezi, surları ile UNESCO Dünya Mirası listesinde yer alan Alentejo’da yer alıyor. L’and Vineyards sahip olduğu pek çok ödülün yanı sıra World Travel Awards 2020 tarafından ‘Dünyanın En İyi Şarap Bölgesi Oteli’ olarak ödüllendirilmiş.


Haberin tamamı için Elle Türkiye websitesine başvurabilirsiniz.

Property
News & Insight

Subscribe for bi-weekly updates.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.