Fortune Türkiye Hakkımızda Yazdı: "Vesta Global, Deneyim Odaklı Hizmetle Farklılaşıyor"

"2017 yılında Teuta Narazan ve Armağan Akyüz'ün öncülüğünde kurulan Vesta Global, uluslararası yatırımlar ve oturma izni konusunda önde gelen danışmanlık şirketlerinden biridir. Şirket, ABD, İngiltere, Yunanistan, İspanya, Portekiz, Malta ve Karayip Adaları da dahil olmak üzere 10'dan fazla ülkede danışmanlık hizmeti sunuyor."

Bu danışmanlık hizmetlerini, yurt dışı ve Türkiye'de oturma izni, anında pasaport hakkı ve vatandaşlık gibi konular üzerine yoğunlaşarak gerçekleştiriyor. Vesta Global, müşterilerinin yatırım süreçlerini sorunsuz bir şekilde tamamlamalarını garantilemek için anahtar teslim çözümler sunmaktadır.

Teuta Narazan ve Armağan Akyüz'ün birleşen deneyimleriyle, Vesta Global 2017 yılından itibaren güvenilir ve çözüm odaklı hizmetleriyle sektörde öncü bir konuma gelmiştir. Şirket, uluslararası yatırımlarda, oturma izninde ve vatandaşlık programlarında danışmanlık hizmetleri sunmaktadır.

Teuta Narazan sunduğu, Vesta Global'in kurucularından biri olarak, sundukları hizmetlerin önemine dikkat çekti ve "Oturma izni, anında pasaport, vatandaşlık hakkı ve yatırımcılara sunulan EB-5 vizesi gibi konularda bireyler ve kurumlar için hayatı kolaylaştırıyoruz. Vesta Global olarak, müşterilerimizin güvenli, değerli ve karlı yatırımlar yapmalarına yardımcı oluyoruz" şeklinde belirtti.

Haberin tamamı için Fortune Türkiye websitesine başvurabilirsiniz.

Property
News & Insight

Subscribe for bi-weekly updates.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.