SON SAAT: "Golden Visa ile konut sahibi olanlar yüzde 40 arttı"

Vesta Global'den Schengen Ülkelerine Vize Sorununa Golden Visa Çözümü

Türkiye'den Schengen ülkelerine yönelik vize başvurularının ret oranlarının hızla yükselmesi, Türk vatandaşlarını bu konuda alternatif çözümler aramaya itiyor. Özellikle AB ülkelerinde artan vize reddi, Türk vatandaşlarının gözünü Golden Visa programına çevirmesine neden oluyor. Bu program, Türk yatırımcılara gayrimenkul yatırımı yaparak oturum izni ve vatandaşlık hakkı elde etme olanağı sunuyor. Ayrıca, iş ve eğitim fırsatlarına daha kolay erişim imkanı sağlıyor.

Türk vatandaşları, Golden Visa programını sunan ülkelerde gayrimenkul talebini artırırken, Portekiz ve Yunanistan gibi ülkeler bu konuda en çok tercih edilen destinasyonlar arasında öne çıkıyor. Öte yandan, Türk iş dünyası vize sorunlarını aşmak için Karayip ülkelerindeki vatandaşlık programlarına da ilgi gösteriyor.

Vesta Global'ın Kurucu Ortağı Teuta Narazan ve Armağan Akyüz, AB ülkelerinden kaynaklanan vize reddi sorununu ele alıyor ve bu soruna bir çözüm olarak Golden Visa programının önemini vurguluyor. Golden Visa programı, Türk iş dünyasının uluslararası arenada daha rekabetçi olmasına yardımcı olmanın yanı sıra, seyahat özgürlüğü ve yatırım fırsatları sunuyor.

Haberin tamamı için Son Saat websitesini ziyaret edebilirsiniz.

Property
News & Insight

Subscribe for bi-weekly updates.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.